Achterhet.net - Met een kritische blik

De kracht zit in de eenvoud

Popart Haarlem Molen Adriaan

Bekende locaties, allerdaagse onderwerpen en voorwerpen vertaald naar een strakke en heldere vorm. De kunst van het weglaten. Betaalbare kunst in een grafische strakke lijn. Op zoek naar mooie, unieke en betaalbare kunst aan de muur? Kijk rond in de collectie.

Geniet en laat je inspireren.

Speciale wensen?

Wanneer je wensen of ideeën hebt, voor een mooi kunstwerk, kan je deze naar ons mailen. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal gebouw of voorwerp die voor jou veel betekent.

Ik aat mij graag inspireren en kan speciale wensen altijd bekijken. Wil je bijvoorbeeld een gebouw of bedrijfspand laten vertalen naar een grafische illustratie, dan maak ik graag een voorstel. Mail de aanvraag met eventueel direct een aantal foto’s naar mij toe. Ik neem contact op om te overleggen wat de specifieke wensen zijn en eventueel de toepassing. Beelden voor jaarverslagen of een grote uitvoering op doek voor in de lobby zijn de mogelijkheden.

Mail mij je aanvraag met daarbij beeldmateriaal.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.