Over mijzelf

Ik ben al meer dan 25 jaar co-founder en eigenaar van Opzet internetbureau. Een uniek full service internetbureau waar online en offline communicatie nauw samenwerken. Opzet is sterk in het ontwikkelen van oplossingen voor de zorg, afval en uitvaart.

Naast Opzet help ik Ecozo bij het succesvol ontwikkelen en onderhouden van een webshop. Zeer inspirerend werk. Via de kennis die ik daar bij opdoe kan ik andere klanten helpen. Van advies voor de techniek, vindbaarheid en design tot het helpen bij het bouwen van een online sterkt merk.

Daarbij werk ik aan Byes rouwmedia, een uniek product van Opzet. Een innovatieve applicatie die uitvaartverzorgers digitaal ondersteunt met alle vormen van rouwmedia. Zowel online als offline.

De kennis en ervaring die ik heb opgebouwd tijdens de vele projecten bij Opzet en Ecozo zal ik op dit blog delen. Van het in de markt zetten van nieuwe bedrijven tot het succesvol maken van websites en webshops. Daarbij zal ik de ontwikkelingen op het gebied van internet volgen en deze behandelen in mijn berichten. Van afval tot uitvaart.

De digitale ontwikkelen gaan in een razend tempo. Het is als onderneming bijna niet meer bij te benen. Wat zijn de juiste keuzes? Innovatie, veiligheid en privacy zijn zeer belangrijk bij het verder ontwikkelen.

Wil je advies of hulp bij het succesvol maken van een site, app of webshop? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en frisse analyse.