Achterhet.net - Met een kritische blik

Klantenservice, garantie en klachten

Heb je vragen over de producten of een levering? Laat het mij weten en neem contact met mij op via het contactformulier, mail of telefoon.

Betaling
Via onze webshop is het mogelijk om je bestelling te betalen vanaf alle grote banken in Nederland, door middel van iDeal. Daarbij bieden we mogelijkheden om te betalen via overboeking, creditcard of Bancontact/Mister Cash.

Veilig winkelen
Achterhet.net doet er alles aan om transacties veilig te laten verlopen, daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede service en after-sales support. Het delen van ervaringen is een stuk veelzeggender dan een willekeurig plaatje van een keurmerk en ik moedig mijn klanten dan ook aan om een review achter te laten na een bestelling.

Vragen of contact
Je kunt mij eenvoudig bereiken via onderstaande gegevens. Verkoop van mijn producten vindt alleen plaats via de online shop.

Garantie en klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar erwin@achterhet.net.

Mijn adres:
Erwin van Wijk
Tjotter 40, 1991NK  Velserbroek

Een aankoop retour sturen?
Alle schilderijen worden opmaat geproduceerd. De schilderijen zijn daardoor niet te retourneren. Via het contactformulier kan je eenvoudig contact met mij opnemen. Wanneer ik je vraag heb ontvangen zal ik zo snel mogelijk antwoorden. Mijn leveringsvoorwaarden kan je hier vinden.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.