In contact komen met je doelgroep?

Via Social Media kan je je boodschap op een prettige manier kenbaar maken. Je kunt met je doelgroep in contact komen en een relatie opbouwen. Je merk vindt via de Social Media de weg naar je klant. Onderzoek vooraf waar je doelgroep zich bevindt op internet en bepaal wat je wilt vertellen. Besteed voldoende tijd aan je online activiteiten en plaats met regelmaat nieuwe artikelen en informatie.

Twitter, Facebook, Google Plus, Linkedin, Instagram, Pinterest, Youtube, Tumblr en Flickr. Zomaar een greep uit alle mogelijke Social Media waar je gebruik van kunt maken. Je zult merken dat binnen Social Media foto’s en fotoalbums het meest bekeken zullen worden. Maak gebruik van mooi en professioneel beeldmateriaal. Stocksites kunnen hiervoor een goede bron zijn. Betaalde foto’s zijn veelal van een betere kwaliteit en het loont te investeren in eigen en unieke beeldbank.

Facebook is op dit moment het meest gebruikte Social Media kanaal voor het promoten van een product of dienst. Je kunt een bericht op Facebook boosten door deze in te zetten als advertenties. Adverteren op Social Media is met een klein budget al snel in te zetten. Gebruik je site als centrale plek voor bijvoorbeeld nieuwsberichten en plaats deze door naar de verschillend online media. Trek je klant naar je eigen site. Wanneer je vragen hebt welke strategie je online het beste kunt gebruiken heb help ik je graag met een strategie. We kunnen samen vooraf bepalen welke media geschikt zijn voor je bedrijf en maken een gedegen plan van aanpak.