Apps en mobiel?

Wanneer we op zoek zijn naar accurate informatie hebben we veel keus. Onderweg, maar ook thuis op de bank kiezen we steeds vaker voor een handige app op onze smartphones of tablets. Gevolg: de pc verdwijnt weer uit de huiskamer!

Gratis en snel
Via apps op onze tablets en smartphones zijn we in staat om op elk moment eenvoudig informatie te vinden. Hier spelen de diverse bedrijven handig op in. Een goede app met maar één specifieke functie bespaart veel zoekwerk. Veel van deze apps zijn ook nog eens gratis toegankelijk, want betalen doen we er liever niet voor.

Overzicht
Een goede app heeft niet teveel functies en is vooral snel en overzichtelijk. In de toenemende informatiestroom zoeken we naar rust en overzicht. Hoe eenvoudiger de app hoe succesvoller.

Ontwikkeling
De verschuiving van pc naar mobiel en tablet zal de komende jaren sneller gaan. De pc zal weer verdwijnen naar de zolderkamers waar het allemaal ooit begon. Weg uit de huiskamer. Daarvoor in de plaats gebruiken we onze smartphones en tablets. Makkelijk, compact en snel.